Janša se mandatu ne odreka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vodja opozicije Janez Janša je preko twitterja zanikal, da se odpoveduje poslanskemu mandatu
Oglej si celoten članek

"To ne drži. Nihče ni niti preverjal. Zame je v okraju glasovalo 6020 volilcev, za Cerarja pa 4280,"  je na twitterju zapisal Janez Janša in se tako odzval na nekatere navedbe, da se se odreka poslanskemu mandatu.

SDS: Napačna vprašanja

Na stranko SDS smo danes tudi naslovili vprašanje, ali bodo novi poslanci SDS dejansko uresničili prve povolilne napovedi in bodo bojkotirali delo v parlamentu. Iz SDS odgovarjajo:  "Vaša vprašanja izhajajo iz prepričanja, da živimo v urejeni demokratični, pravni in pravični državi. Dokler bo Slovenija edina država s političnim zapornikom v osrčju EU, ki je bil obsojen na političnem montiranem procesu, temu žal ni tako. Naše delo v prihodnosti bo zato v celoti posvečeno vzpostavitvi pravične države, ki je temelj za vladavino prava."

Stranko SDS smo vprašali tudi, ali se bosta poslanca, ki sta izpadla iz parlamenta, Zvonko Černač in Alenka Jeraj zaposlila na stranki, prav tako pa smo želeli izvedeti o čem naj bi danes razpravljal izvršilni odbor stranke. Na vsa vprašanja so naslovili enoten prej navedeni odgovor.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 17:22 15. Julij 2014.

    Samo v Sloveniji in Ukrajini lahko zaporniki kandidirajo na volitvah! Kam smo padli in še kar padamo. Zdaj bo ponovno …

  • 16:48 15. Julij 2014.

    SDS = Slovenska Desnokomunistična Stranka<br />Ivan Janša s partizanskim imenom Janez = desni komunist<br />Parodija na levi fašizem!

  • 14:31 15. Julij 2014.

    SDS ima odgovornost do Janše kot predsednika stranke, še večjo pa do volilcev, ki smo jim dali svoj glas. Pričakujemo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.