Šarec prejel Janševo grožnjo s tožbo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Če Šarec ne prekliče svoje izjave, ga bo Janša tožil.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je predsednik LMŠ Marjan Šarec včeraj v oddaji Odmevi na TV Slovenija dejal, da je Janez Janša konec februarja smučal v Italiji, se je med njima razvila burna debata. Janša namreč trdi, da februarja 2020 ni smučal v Italiji in da Šarec laže ter blati njegovo dobro ime.

Kot v vrtcu Janša in Šarec sta si skočila v lase

Šarec pa je zdaj na Twitterju objavil tudi fotografijo pisma, ki ga je prejel z naslova Odvetniške družbe Matoz in v katerem Janša zahteva preklic izjave ter hkrati poziva k prenehanju kršitev osebnostnih pravic.

"Vaša izjava je popolnoma neresnična in izrečena izključno z namenom škodovati ugledu in dobremu imenu naše stranke, ki je predsednik Vlade Republike Slovenije," se glasi obtožba. "Ni dvoma, da ste s svojo izjavo protipravno posegli v ugled in dobro ime naše stranke".

Komentarji na objavo so različni, med drugim se je oglasil tudi Vinko Gorenak, ki je Šarcu razložil, da "če ne gre drugače, se je pač zoper laži treba braniti s tožbami".

Nekdo od komentatorjev pa je izpostavil, da je na isti dan, torej 28. 2., tudi Nova24 objavila članek o tem, da Janša smuča v Italiji. Celoten prispevek je dostopen na TEJ POVEZAVI

 dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 34

  • 07:25 9. Maj 2020.

    Bog nas obvarji takih politikov,ki ne znajo drugega kot eden drugega obtoževat in take kljukce moramo še financirat,bodite prava opozicija …

  • 01:03 9. Maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

  • 21:54 8. Maj 2020.

    Joj, tale debata je tekla že v začetku marca na facebook-u. Kaj res ni kaj novega bolj pomembnega za debatirat? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.