Janša: "Zaradi take neodgovornosti se stanje v posamičnih regijah poslabšuje"

Foto: Vlada RS
Foto: Vlada RS
Janša proteste staršev označil za "nevarno izkoriščanje otrok v politične namene."
Oglej si celoten članek

"Nerazumno in nevarno izkoriščanje otrok v politične namene v času epidemije. Poleg tega še nezakonit shod. Ravno zaradi take neodgovornosti se stanje v posamičnih regijah poslabšuje namesto obratno," se je premier Janez Janša prek Twitterja odzval na protestne shode staršev, ki si želijo predvsem odprtja šol. 

Kot smo pisali, se je na koprski Semedelski promenadi v nedeljo dopoldne zbralo več sto staršev in otrok ter drugih v znak protesta proti ponovnemu zaprtju šol v obalno-kraški regiji. 

Že v soboto je okoli 200 Zasavcev v Trbovljah pripravilo protest zaradi napovedanega zapiranja šol. Protest je bil v prvi vrsti namenjen klicu k razumu glede otrok. Tako je bila edina zahteva protestnikov, da se šole odprejo.

Video Protesti tudi v Posavju in Zasavju Slovenija "Dovolj je! Otrokom so vzeli otroštvo, posledice bodo katastrofalne"
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 12:12 1. Februar 2021.

    Pacient

  • 12:11 1. Februar 2021.

    Pacient

  • 10:21 1. Februar 2021.

    https://youtu.be/MHHlgmj_jU4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.