Janševa vlada z najnižjo podporo

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Po anketi Dela po priljubljenosti Pozitivna Slovenija (PS) prehitela SDS. Nezadovoljstvo z delom vlade je zadnji mesec precej naraslo.
Oglej si celoten članek

Vlada Janeza Janše je julija po raziskavi Dela Stik prejela najnižjo oceno od nastopa mandata konec januarja letos. Delo vlade je pozitivno ocenila le četrtina anketiranih, sicer pa je javnomnenjska ocena vlade že nekaj časa pod srednjo vrednostjo tri, kar pomeni, da je več negativnih kot pozitivnih mnenj. To kaže na nezadovoljstvo z nedavnimi potezami vlade.

Medtem podpora strankam v zadnjem mesecu ostaja približno enaka, PS pa je nekoliko prehitela SDS. Opazno več podpore uživa Državljanska lista (DL).

Najljubši še vedno predsednik

Na Barometru priljubljenosti so skoraj vsi nastopajoči politiki dobili slabšo oceno kot prejšnji mesec. Vodi še vedno predsednik Danilo Türk na prvem mestu, sledita Borut Pahor in Radovan Žerjav. Najbolj je podpora padla premierju Janši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 08:39 13. Avgust 2012.

    Vsi glavni mediji pri nas so še vedno pod diktaturo rdečega fašizma in prav vse ankete so temu podrejene in …

  • 10:35 17. Julij 2012.

    http://www.reporter.si/sites/default/files/files/Scan_Doc0018.pdf

  • 20:38 16. Julij 2012.

    eh, vsi so za en k.... .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.