Janši čestital tudi Obama

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Predsedniku vlade Janezu Janši ob imenovanju čestital tudi Barack Obama.
Oglej si celoten članek

Novemu predsedniku Vlade Republike Slovenije Janezu Janši je ob imenovanju med številnimi čestitkami iz Slovenije in tujine čestital tudi predsednik Združenih držav Amerike Barack Obama.

V njej ameriški predsednik poudarja, da nas združuje reševanje številnih skupnih odprtih vprašanj, med drugimi svetovna gospodarska kriza ter zagotavljanje dolgoročne stabilnosti na Zahodnem Balkanu in v Afganistanu. Prav zaradi tega je, po besedah predsednika Obame, konstruktivno sodelovanje med ZDA in Slovenijo v tem trenutku bolj pomembno kot kdajkoli prej, so sporočili iz kabineta predsednika vlade.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 11:13 15. Februar 2012.

    obama pa glih ve za JJ

  • 12:08 14. Februar 2012.

    Rajši komunista, kot lažnivce in prevrtljivce, mogoče si pa ti tudi tak, da si za tiste, ki so na vladi, …

  • 21:41 13. Februar 2012.

    Lepo je videti, da veliki del sveta čestita Janezu Janši. To so zagotovila za boljši jutri. Čestitam deseti slovenski vladi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.