Slovenija
19 ogledov

Janši čestital tudi Obama

Janez Janša Žurnal24 main
Predsedniku vlade Janezu Janši ob imenovanju čestital tudi Barack Obama.

Novemu predsedniku Vlade Republike Slovenije Janezu Janši je ob imenovanju med številnimi čestitkami iz Slovenije in tujine čestital tudi predsednik Združenih držav Amerike Barack Obama.

V njej ameriški predsednik poudarja, da nas združuje reševanje številnih skupnih odprtih vprašanj, med drugimi svetovna gospodarska kriza ter zagotavljanje dolgoročne stabilnosti na Zahodnem Balkanu in v Afganistanu. Prav zaradi tega je, po besedah predsednika Obame, konstruktivno sodelovanje med ZDA in Slovenijo v tem trenutku bolj pomembno kot kdajkoli prej, so sporočili iz kabineta predsednika vlade.

Komentarjev 8
  • motorcki 11:13 15.februar 2012.

    obama pa glih ve za JJ

  • Nesrečni 12:08 14.februar 2012.

    Rajši komunista, kot lažnivce in prevrtljivce, mogoče si pa ti tudi tak, da si za tiste, ki so na vladi, jaz sem za one, ki kaj naredijo ne pa se ukvarjajo z zgodovino ter bodo sedaj delali ravno to kar ...prikaži več so lani rušili. Jaz nimam dvojne morale sem za poštene ljudi (kar večina politikov ni), spoštujem tistega, ki kaj naredi in če bo ta vlada naredila kaj pozitivnega čeprav je ne odobravam ji bom ploskal, samo mislim, da si ne bom preveč rok znucal.

  • Veteran 21:41 13.februar 2012.

    Lepo je videti, da veliki del sveta čestita Janezu Janši. To so zagotovila za boljši jutri. Čestitam deseti slovenski vladi RS z Janezom Janšo na čelu in ji želim uspešno delo v tem in naslednjih mandatih.