Jasnovidki grozili z negativnim urokom

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Primer goljufije v Ljubljani: "jasnovidki" z grožnjo, da bosta priklicali negativen urok, izsilili izplačilo 31 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Bežigrajski policisti so ovadili 33- in 45-letno Ljubljančanko, ki sta osumljeni goljufije.

Ženski, ki sta jo "jasnovidki" oškodovali, sta se predstavili kot jasnovidki, ki bi ji lahko pomagali odpraviti negativne dogodke iz preteklosti.

Od oškodovanke sta pridobili potrebne informacije o njenih življenjskih okoliščinah, s katerimi sta nato oškodovanko prepričali, da ji bosta pomagali premagati negativni urok, vendar pa mora oškodovanka za to plačati določeno vsoto denarja.

Zneski vse večji

Najprej jima je plačevala po 200, 400 evrov, kasneje pa po 1000, 1500, 5000. Oškodovanka jima naposled ni več hotela plačevati, pa sta ji zagrozili, da bosta nad njo znova priklicali negativen urok, po katerem se ji bo v življenju slabo godilo.


Skupno sta ji vzeli 31 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 21:12 9. Februar 2012.

    Ja, ti dve pa že nista bili jasnovidni. Bi potem vedeli đe vnaprej, da bosta sedeli.

  • 15:40 9. Februar 2012.

    S poslovnega vidika, je prodajanje "duhovnih uslug" genialno. V bistvu sploh nimaš nobenega produkta (prodajaš meglo in nič drugega), v …

  • 15:27 9. Februar 2012.

    Ejga spremenla se boš u patuljko, če nedaš pare :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.