"Jaz sem posojal njemu, ne on meni"

Foto: Žurnal24 Kopijo notarsko overjene pogodbe o posojilu hranimo v uredništvu. (Foto: Aleksan
Onassis zavajal. “Imam službo, stanovanje, vozim passata, žena A6. Kakšne finančne težave?” trdi Bečarski.
Oglej si celoten članek

Posojilo. “Trditev Alexa Onassisa v intervjuju za sobotni Žurnal, da sem v hudih finančnih težavah, ni resnična.” Tako se je na besede poslovneža Onassisa, ki obljublja vsaj 20-odstotni mesečni donos na vložena sredstva, odzval Boško Bečarski. Ta je prejšnji teden na murskosoboškem sodišču pričal v podporo štirim obtoženim.

“Sem vodja hotela, imam stanovanje, vozim leto starega passata, žena audija A6. Zakaj bi si izposojal denar od njega?” se sprašuje Bečarski. Da je Onassisu posodil denar, potrjuje z notarsko overjeno pogodbo. “Do danes mi je Onassis vrnil le okoli sedem tisoč evrov in ne večine, kot trdi v intervjuju,” doda Bečarski.

V pričanju na sodišču je razložil, da je do Onassisa prišel prek prijateljice. Ta naj bi mu pri vložku do sto tisoč evrov obljubil desetodstotni mesečni donos, pri višjem pa 15-odstotnega. Bečarski je še z nekaj prijatelji vložil več kot 160 tisoč evrov, Onassis pa mu je izplačal za okoli 45 tisoč evrov obresti. Preostanka denarja ni nikoli videl. Onassis sicer zanika, da bi upravljal njegov denar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.