Slovenija
343 ogledov

"Jaz sem posojal njemu, ne on meni"

Kopijo notarsko overjene pogodbe o posojilu hranimo v uredništvu. (Foto: Aleksan Žurnal24 main
Onassis zavajal. “Imam službo, stanovanje, vozim passata, žena A6. Kakšne finančne težave?” trdi Bečarski.

Posojilo. “Trditev Alexa Onassisa v intervjuju za sobotni Žurnal, da sem v hudih finančnih težavah, ni resnična.” Tako se je na besede poslovneža Onassisa, ki obljublja vsaj 20-odstotni mesečni donos na vložena sredstva, odzval Boško Bečarski. Ta je prejšnji teden na murskosoboškem sodišču pričal v podporo štirim obtoženim.

“Sem vodja hotela, imam stanovanje, vozim leto starega passata, žena audija A6. Zakaj bi si izposojal denar od njega?” se sprašuje Bečarski. Da je Onassisu posodil denar, potrjuje z notarsko overjeno pogodbo. “Do danes mi je Onassis vrnil le okoli sedem tisoč evrov in ne večine, kot trdi v intervjuju,” doda Bečarski.

V pričanju na sodišču je razložil, da je do Onassisa prišel prek prijateljice. Ta naj bi mu pri vložku do sto tisoč evrov obljubil desetodstotni mesečni donos, pri višjem pa 15-odstotnega. Bečarski je še z nekaj prijatelji vložil več kot 160 tisoč evrov, Onassis pa mu je izplačal za okoli 45 tisoč evrov obresti. Preostanka denarja ni nikoli videl. Onassis sicer zanika, da bi upravljal njegov denar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.