"Jaz sem SDS-ov Majer"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Identiteta. V torek zvečer je na Val 202 v živo poklical poslušalec, ki je zatrjeval, da je avtor spornih zapisov Tomaža Majerja na spletni strani SDS.
Oglej si celoten članek

Klicatelj se je obrnil tudi na nekaj novinarjev in urednikov drugih medijskih hiš. Predstavil se je kot Franc Trunk in povedal, da ni član nobene stranke, a da je s soglasjem SDS objavil tekst o volivcih Zorana Jankovića.

Iz nekaterih Trunkovih zapisov je sicer razvidno, da je slog pisanja drugačen kot v članku na spletni strani SDS. Prav tako v stranki SDS niso potrdili, da gre res za omenjenega pisca.

Je pa Trunk informacijsko pooblaščenko prek spletne pošte pozval, naj po službeni dolžnosti preganja tudi kolumnista Vlada Miheljaka – podobno, kot se je odzvala ob članku Majerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:30 16. December 2011.

    Ja to bo pa policija povedala in ne ti. Lahko stokrat priznaš, samo proti tebi mora na sodišču, tam boš …

  • 12:30 15. December 2011.

    Ni član Janševe stranke. Ja saj to dokazati da ni ali pa je , nihče ne more. Jaz trdim , …

  • 10:38 15. December 2011.

    Jaz sem pa Zorro!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.