Slovenija
54 ogledov

"Jaz sem SDS-ov Majer"

Trenirka s kapuco Shutterstock
Identiteta. V torek zvečer je na Val 202 v živo poklical poslušalec, ki je zatrjeval, da je avtor spornih zapisov Tomaža Majerja na spletni strani SDS.

Klicatelj se je obrnil tudi na nekaj novinarjev in urednikov drugih medijskih hiš. Predstavil se je kot Franc Trunk in povedal, da ni član nobene stranke, a da je s soglasjem SDS objavil tekst o volivcih Zorana Jankovića.

Iz nekaterih Trunkovih zapisov je sicer razvidno, da je slog pisanja drugačen kot v članku na spletni strani SDS. Prav tako v stranki SDS niso potrdili, da gre res za omenjenega pisca.

Je pa Trunk informacijsko pooblaščenko prek spletne pošte pozval, naj po službeni dolžnosti preganja tudi kolumnista Vlada Miheljaka – podobno, kot se je odzvala ob članku Majerja.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 00:30 16.december 2011.

    Ja to bo pa policija povedala in ne ti. Lahko stokrat priznaš, samo proti tebi mora na sodišču, tam boš končal, tožilstvo imeti materialni dokaz. Javi se čez leto dni, upam da ne boš bil takrat že na kokainu kot Kunstel.

  • Žurnalček 12:30 15.december 2011.

    Ni član Janševe stranke. Ja saj to dokazati da ni ali pa je , nihče ne more. Jaz trdim , da je pravi Janšist, ker nekaj prizna , vendar isti moment tudi že napada. Revček, a so te določil , ...prikaži več da se za boljši položaj pri Junkersih javiš , pa boš dobil 2 čina gor. Končal boš tako , kot je končal Mitja Kunstelj, saj si slišal za njega , železnega fanta SDS, kajneda da res.

  • Niko_K_ 10:38 15.december 2011.

    Jaz sem pa Zorro!