Je plačal za dve parkirni mesti?

Foto: Bralka Žurnala24
Foto: Bralka Žurnala24
Bralka Žurnala24 je bila v nedeljo, ko je na Bledu sijalo sonce in ko se je tam kar trlo obiskovalcev, zgrožena nad dejanjem nekega Celjana, ki je meni nič tebi nič s svojim avtomobilom zaparkiral kar dve parkirni mesti.
Oglej si celoten članek

"Zgrožena sem nad parkiranjem Celjana na Bledu, ker si je vzel kar dve parkirni mesti," je za zurnal24.si prek storitve JAZ POROČAM sporočila jezna bralka, ki se je v nedeljo odpravila na Bled.

Kot je zapisala, je takrat težko našla parkirno mesto, tako da bi lahko, če bi bil Celjan bolj "uvideven", parkirala na parkirnem mestu pred njim.

Četudi je v bližini parkirnega mesta blejska slaščičarna, ki je znana predvsem po kremnih rezinah, mu za takšno parkiranje zagotovo ni opravičilo, meni bralka.

"Me prav zanima, ali je plačal kar za dve parkirni mesti?" se ob tem še sprašuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • dd
    11:58 29. Februar 2012.

    Bralka ima zelo prav. In če oseba ni sposobna voziti avta, naj ga ne ima. Zelo dobro poznam situacije s …

  • 08:17 29. Februar 2012.

    bralka je očitno zelo vešča slo grbov... he he... upam da je preživela to zadevo in da ni izgubila preveč …

  • 13:11 28. Februar 2012.

    Grb je Velenjski.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.