Slovenija > Jaz poročam
18 ogledov

Je plačal za dve parkirni mesti?

Parkiranje na Bledu Bralka Žurnala24
Bralka Žurnala24 je bila v nedeljo, ko je na Bledu sijalo sonce in ko se je tam kar trlo obiskovalcev, zgrožena nad dejanjem nekega Celjana, ki je meni nič tebi nič s svojim avtomobilom zaparkiral kar dve parkirni mesti.

"Zgrožena sem nad parkiranjem Celjana na Bledu, ker si je vzel kar dve parkirni mesti," je za zurnal24.si prek storitve JAZ POROČAM sporočila jezna bralka, ki se je v nedeljo odpravila na Bled.

Kot je zapisala, je takrat težko našla parkirno mesto, tako da bi lahko, če bi bil Celjan bolj "uvideven", parkirala na parkirnem mestu pred njim.

Četudi je v bližini parkirnega mesta blejska slaščičarna, ki je znana predvsem po kremnih rezinah, mu za takšno parkiranje zagotovo ni opravičilo, meni bralka.

"Me prav zanima, ali je plačal kar za dve parkirni mesti?" se ob tem še sprašuje.

Komentarjev 8
  • dd 11:58 29.februar 2012.

    Bralka ima zelo prav. In če oseba ni sposobna voziti avta, naj ga ne ima. Zelo dobro poznam situacije s parkirinimi mesti, in brezbrižnimi bogataškimi vozniki.

  • Grega Žagar Osebno 08:17 29.februar 2012.

    bralka je očitno zelo vešča slo grbov... he he... upam da je preživela to zadevo in da ni izgubila preveč odvečnih gramov ko je morala narediti 2 koraka več... boga... drugače pa ja R9 je lepo napisal... kaj veš kako ...prikaži več so bili avti prej parkirani? s kakimi zadevami uletavajo ljudje...

  • Genius 13:11 28.februar 2012.

    Grb je Velenjski.