Joc Pečečnik prodal Interblock

Foto: Boštjan Tacol pečečnik Foto: Žurnal24 main Joc Pečečnik (Foto: Saša Despot) Foto: Žurnal24 main
Joc Pečečnik je prodal Interblock, so prve poročale Finance.
Oglej si celoten članek

Iz zapisnika skupščine, ki je bila danes ob enih, je razvidno, da je nov lastnik podjetja družba IB OCM Voteco s sedežem na Kajmanskih otokih.

Novi lastnik je delniško družbo preoblikoval v družbo z omejeno odgovornostjo, odstopili pa so tudi vsi vodilni v podjetju, Pečečnik, Tomaž Žvipelj in Rok Uhan, namesto njih pa so bili na vodilna mesta imenovani John Connelly, David Benjamin Quick in Matthew Charles Wilsson, ki imajo stalna bivališča v Las Vegasu, kar kaže na to, da je dejanski kupec igralniško podjetje iz Las Vegasa, ki je nakup opravilo pred družbe s sedežem na Kajmanskih otokih.

Kupce je na skupščini, ki je potekala v notarski pisarni Mira Košaka, zastopal Gašper Hajdu, odvetniški kandidat v ljubljanski podružnici odvetniške družbe CMS Reich-Rohrwig Hainz.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 23:19 6. Junij 2022.

    Upam, da bo Golob premogel dovolj modrosti in pameti in ne bo pretiraval z davki, ki jih je napovedal zaletavi …

  • 18:33 6. Junij 2022.

    Prikletni debilni zbor seveda takoj kaže s prstom na novo vlado....Ampak bi morali na Nizozemsko, ker ima tam Joc prijavljeno …

  • 16:37 6. Junij 2022.

    Ni ne prvi ne zadnji, kateri ne misli podpirati mesečnikovih in taubijevih zablod, pokazal jim je prst in prodal. Pred …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.