Slovenija
18917 ogledov

Joc Pečečnik prodal Interblock

pečečnik
1/3
Boštjan Tacol
Joc Pečečnik je prodal Interblock, so prve poročale Finance.

Iz zapisnika skupščine, ki je bila danes ob enih, je razvidno, da je nov lastnik podjetja družba IB OCM Voteco s sedežem na Kajmanskih otokih.

Novi lastnik je delniško družbo preoblikoval v družbo z omejeno odgovornostjo, odstopili pa so tudi vsi vodilni v podjetju, Pečečnik, Tomaž Žvipelj in Rok Uhan, namesto njih pa so bili na vodilna mesta imenovani John Connelly, David Benjamin Quick in Matthew Charles Wilsson, ki imajo stalna bivališča v Las Vegasu, kar kaže na to, da je dejanski kupec igralniško podjetje iz Las Vegasa, ki je nakup opravilo pred družbe s sedežem na Kajmanskih otokih.

Kupce je na skupščini, ki je potekala v notarski pisarni Mira Košaka, zastopal Gašper Hajdu, odvetniški kandidat v ljubljanski podružnici odvetniške družbe CMS Reich-Rohrwig Hainz.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 17
  • Jernej65 23:19 06.junij 2022.

    Upam, da bo Golob premogel dovolj modrosti in pameti in ne bo pretiraval z davki, ki jih je napovedal zaletavi Lukec. V nasprotnem primeru bomo uradno ostali brez bogatašev in tudi brez davkov. Lukec bi že lahko vedel, da brez ...prikaži več bogatašev tudi ni razvoja in zaposlitev. Po moje je denarja v državni malhi že sedaj dovolj. Potrebno ga je le racionalno trošiti, s tem se naj vlada ubada, kako bo to dosegla.

  • Avatar luckyss
    luckysss 18:33 06.junij 2022.

    Prikletni debilni zbor seveda takoj kaže s prstom na novo vlado....Ampak bi morali na Nizozemsko, ker ima tam Joc prijavljeno podjetje...Keri kreteni SDSsovski...

  • Plavi-mil 16:37 06.junij 2022.

    Ni ne prvi ne zadnji, kateri ne misli podpirati mesečnikovih in taubijevih zablod, pokazal jim je prst in prodal. Pred volitvami jih je podpiral, ampak je hitro spoznal napako. Začelo se je, narod bo brez služb, mesečniki in taubi bodo ...prikaži več pa listje obirali namesto denarja.