Jonas gre v politiko: Kandidiral bom za poslanca, ker mi je zadosti tega sranja!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
"Kdo ti je pa povedal? Ja, res je, ja," je v video posnetku, ki ga je prilepil na Twitter, povedal televizijski voditelj Jonas Žnidaršič.
Oglej si celoten članek

"V politiko grem. Kandidiral bom za poslanca, ker mi je zadosti tega sranja. Vse boš izvedel po novem letu. Srečnega in zdravega, pa doma pozdravi," pove sogovorniku po telefonu.

"Mater, kako vse folk takoj zve," je še dejal ne pove pa, na listi katere stranke bo kandidiral. Morda je namig glas, ki ga je slišati proti koncu videa, ki najverjetneje pripada Denisu Sarkiću, komunikatorju stranke SD.

Po poročanju 24ur bo kandidiral v tretji volilni enoti, v Ljubljani, in sicer v svojem domačem volilnem okraju, na Vrhovcih.

Kot še poroča 24ur Žnidaršič poudarja, da je k njegovi odločitvi pripomoglo prepričanje, da je čas za spremembe.  Po resnem premisleku se je odločil, da bo kandidiral za poslansko funkcijo in na lastno pobudo potrkal na vrata SD in predsednice Tanje Fajon, saj je v stranki prepoznal verodostojnost.

"Slovenija pluje v napačno smer. Ladja bo nasedla in se potopila, če je pametni in pošteni ljudje ne obrnemo v pravo smer. Dovolj je plenjenja, korupcije in političnega sprenevedanja. Dovolj je arogance, razpihovanja sovraštva in norčevanja iz ljudi," je Žnidaršič povedal v svoji najavi kandidature.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 12:30 30. December 2021.

    Predlagam: Masleša, Sukičevo, Nemca, Tomičevo, Trčka, Bratušek, Bandelija, Divjakovo, CIGLERJA, KORČETOVO, Koprivca, Kratkonogo Muršić, Slugatovo barbi, Šarca, Starovića, opletajočega Rajha, …

  • 07:01 30. December 2021.

    Jonas Žnidaršič ....spomnim se Arturja Šterna in enkrat je bilo dovolj sranja .

  • 06:45 30. December 2021.

    Prosim samo vse, dejte KONČNO začet volit ljudi in stranke, ki ŠE niso bili na oblasti ali parlamentu, da bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.