Slovenija
10407 ogledov

Jonas gre v politiko: Kandidiral bom za poslanca, ker mi je zadosti tega sranja!

Jonas Žnidaršič Saša Despot
"Kdo ti je pa povedal? Ja, res je, ja," je v video posnetku, ki ga je prilepil na Twitter, povedal televizijski voditelj Jonas Žnidaršič.

"V politiko grem. Kandidiral bom za poslanca, ker mi je zadosti tega sranja. Vse boš izvedel po novem letu. Srečnega in zdravega, pa doma pozdravi," pove sogovorniku po telefonu.

"Mater, kako vse folk takoj zve," je še dejal ne pove pa, na listi katere stranke bo kandidiral. Morda je namig glas, ki ga je slišati proti koncu videa, ki najverjetneje pripada Denisu Sarkiću, komunikatorju stranke SD.

Po poročanju 24ur bo kandidiral v tretji volilni enoti, v Ljubljani, in sicer v svojem domačem volilnem okraju, na Vrhovcih.

Kot še poroča 24ur Žnidaršič poudarja, da je k njegovi odločitvi pripomoglo prepričanje, da je čas za spremembe.  Po resnem premisleku se je odločil, da bo kandidiral za poslansko funkcijo in na lastno pobudo potrkal na vrata SD in predsednice Tanje Fajon, saj je v stranki prepoznal verodostojnost.

"Slovenija pluje v napačno smer. Ladja bo nasedla in se potopila, če je pametni in pošteni ljudje ne obrnemo v pravo smer. Dovolj je plenjenja, korupcije in političnega sprenevedanja. Dovolj je arogance, razpihovanja sovraštva in norčevanja iz ljudi," je Žnidaršič povedal v svoji najavi kandidature.

Komentarjev 24
 • Dusan12 12:30 30.december 2021.

  Predlagam: Masleša, Sukičevo, Nemca, Tomičevo, Trčka, Bratušek, Bandelija, Divjakovo, CIGLERJA, KORČETOVO, Koprivca, Kratkonogo Muršić, Slugatovo barbi, Šarca, Starovića, opletajočega Rajha, plesočega Rajića, nedonošenčka Prebilčka, DA, vsak, od . ustanovi svojo stranko, za koordinatorja pa bi jim priporočil hladnega Dejana Židana, ...prikaži več, Prekmurca, da ne bo pomote in vozili bomo picikle

 • Avatar Leon
  Leon 07:01 30.december 2021.

  Jonas Žnidaršič ....spomnim se Arturja Šterna in enkrat je bilo dovolj sranja .

 • SamoResnica 06:45 30.december 2021.

  Prosim samo vse, dejte KONČNO začet volit ljudi in stranke, ki ŠE niso bili na oblasti ali parlamentu, da bi KONČNO mogoče naredili kakšno spremembo ZA ljudi, ne samo za svoje riti. Vse poslance, bi morali začeti klicati riti, dokler ...prikaži več ne začnejo končno delati za naše (riti), ne samo za svoje. Šele potem bi si zaslužili biti poslanci.