Joost: TV- in spletni džus

Foto: Žurnal24
Pri Joostu se hvalijo, da jim je uspelo združiti najboljše iz obeh najbolj priljubljenih informacijskih kanalov: televizije in spleta.
Oglej si celoten članek

Do združevanja tehnologij in vsebin prihaja na vsakem koraku IT. Vse, povsod in kar najbolj samodejno so vodila večine razvojnih laboratorijev tudi pri ponudnikih vsebin, med katere sodi Joost. Hvalijo se namreč, da jim je uspelo združiti najboljše iz obeh najbolj priljubljenih informacijskih kanalov: televizije in spleta. Tako naj bi brezplačni (!) program (http://www.joost.com) omogočal gledanje visokokakovostnih televizijskih programov prek interneta, in to kadarkoli ter z vsemi spletnimi dodatki, kot so iskanje, video na zahtevo, klepetanje ter hipno sporočanje. Program in storitve delujejo tako v Microsoftovih kot Applovih programskih okoljih, izbor programov in dodatnih aplikacij pa se povečuje iz dneva v dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.