Slovenija
3 ogledov

Joost: TV- in spletni džus

Žurnal24 main
Pri Joostu se hvalijo, da jim je uspelo združiti najboljše iz obeh najbolj priljubljenih informacijskih kanalov: televizije in spleta.

Do združevanja tehnologij in vsebin prihaja na vsakem koraku IT. Vse, povsod in kar najbolj samodejno so vodila večine razvojnih laboratorijev tudi pri ponudnikih vsebin, med katere sodi Joost. Hvalijo se namreč, da jim je uspelo združiti najboljše iz obeh najbolj priljubljenih informacijskih kanalov: televizije in spleta. Tako naj bi brezplačni (!) program (http://www.joost.com) omogočal gledanje visokokakovostnih televizijskih programov prek interneta, in to kadarkoli ter z vsemi spletnimi dodatki, kot so iskanje, video na zahtevo, klepetanje ter hipno sporočanje. Program in storitve delujejo tako v Microsoftovih kot Applovih programskih okoljih, izbor programov in dodatnih aplikacij pa se povečuje iz dneva v dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.