Joras jutri znova nad robnike?

Foto: Žurnal24 Tako so se 10. junija soočili traktor, Joras in hrvaški policisti. (Foto: Barbar
"Pustimo se presenetiti," pred jutrišnjim iztekom roka za odstranitev cestnih robnikov, ki ovirajo dostop do njegove hiše, odgovarja Joško Joras. Pahor ga je poklical kar iz Bruslja.
Oglej si celoten članek

Joško Joras bo počakal jutri do 15. ure, ali bo dobil kakšen uraden odgovor kdo in kdaj bo odstranil robnike, ki otežujejo dostop do njegovega doma, potem pa bo ob 15. uri na novinarski konferenci povedal, ali je zadeva urejena, ali pa se bo znova sam lotil robnikov.

Telefonski klic iz Bruslja
"Upam, da je po najinem telefonskem pogovoru danes znova sprejel mojo željo, da pričakujem od njega malce potrpežljivosti, on pa od mene absolutno sme pričakovati vso dolžno aktivnost, da bo v razmeroma kratkem in razumnem roku prišlo do take rešitve, da bo z njo zadovoljen," pravi premier Pahor, ki je danes kar iz Bruslja poklical Jorasa. Če ga je prepričal, bo znano jutri ob 15. uri.

Na vprašanje, ali lahko pove, kam se nagiba tehtnica, odgovarja le: "Pustimo se presenetiti."

Joras je želel 10. junija s traktorjem odstraniti robnike, ki stojijo ob zapornici, a so hrvaški policisti postavili živi zid. Nato je posredoval premier Borut Pahor, ki je Jorasu obljubil srečanje in po tem je Joras dejal, da bo počakal en teden, preden se spet loti robnikov. Rok se izteče jutri.

Hrvaški policisti sicer vse od 10. junija noč in dan stražijo pred zapornico, da se Joras ne bi znova lotil robnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.