Juncker na obisku v Sloveniji

Foto: Anže Petkovšek Juncker Foto: Žurnal24 Juncker Foto: Žurnal24 Juncker Foto: Žurnal24 Juncker Foto: Žurnal24 Juncker Foto: Žurnal24 Juncker Foto: Žurnal24 Juncker Foto: Žurnal24 Juncker Foto: Žurnal24 Juncker Foto: Žurnal24 Juncker Foto: Žurnal24 Juncker Foto: Žurnal24 Juncker Foto: Žurnal24 Juncker Foto: Žurnal24 Juncker
V Slovenijo je prispel vodja Evropske komisije Jean-Claude Juncker.
Oglej si celoten članek

Predsednik vlade Miro Cerar je na Brdu pri Kranju sprejel predsednika Evropske komisije Jeana-Clauda Junckerja. Na dvodnevnem obisku se bo Juncker s slovenskim vrhom in mladimi pogovarjal o prihodnosti Evrope. Po besedah premierja naj bi beseda tekla tudi o teranu in nadzoru na meji. Pričakovati pa je, da bo beseda stekla tudi o arbitraži. 

Pred prihodom je Juncker dejal, da bo v Sloveniji razpravljal o evropski prihodnosti. Izvedeti želi, kako si slovenska vlada in predsednik predstavljajo evropsko prihodnost. Sam je dan pred prihodom v Evropskem parlamentu predlagal pet scenarijev za razvoj EU. 

Juncker se bo jutri srečal tudi s predsednikom državnega zbora Milanom Brglezom in predsednikom republike Borutom Pahorjem. Del obiska pa bo namenjen tudi dogodku, ki se ga bodo udeležili mladi, s katerimi naj bi razpravljali o tem, kako vidijo prihodnost. 

 

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 01:06 4. Marec 2017.

    berem kako se hrčki-dudeki na hrvaškem napihujejo,da ne bodo spoštovali arbitraže,pa da imajo Teran kot že njihov ampak,da bi pojasnili …

  • 23:57 3. Marec 2017.

    Hvala nergač :) Se torej strinjamo vsaj pri nečem.

  • 11:21 3. Marec 2017.

    temu tvojemu postu pa ni mogoče oporekati+++++ lepo napisano

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.