Jure Zdovc – novi Srečko Katanec

Foto: Žurnal24 Goran_Novkovic_040409_teas
Če našemu selektorju uspe, bomo videli transparent: Zdovca za predsednika.
Oglej si celoten članek

Naši košarkarji imajo izjemno priložnost, da se v tretjem poskusu po uvrstitvi v četrtfinale zavihtijo do kolajne. Slovenijo je že zajela evforija. Vsaj za nekaj dni bomo lažje živeli zaradi igre, čeprav mnogim že primanjkuje kruha. Košarkarji so nas namreč s svojimi igrami pripeljali na rob nove športne pravljice, tokrat košarkarske.

Visoko
Seveda se še spomnimo, kako so v preteklosti klecnili pred odločilnimi tekmami. Tega nas je strah. A razlogov, da se to ne bo ponovilo, je tokrat več.

1. Selektorju Juretu Zdovcu je kljub poškodbam in drugim težavam v ekipi uspelo prežeti moštvo z zdravim zmagovalnim nabojem. Kapo dol.

2. Slovenski košarkarji so izjemno motivirani in bojeviti. Starejši igralci so motivirani že zaradi razočaranj v preteklosti. Zanje je to zadnja priložnost, zato tako zelo grizejo. Mladi košarkarji pa želijo svoje uspehe na velikih mladinskih tekmovanjih nagraditi še s člansko kolajno. Rezultat: na stavnicah smo se povzpeli na drugo mesto!

3. Razpored tekem v končnici je velik izziv. Nič ne bo slajšega, če danes naši nadigrajo Hrvaško in potem še Srbijo. Rivalstvo na območju nekdanje skupne države še tli. Če se naši uvrstijo v finale, bodo največji. Pred nekdaj srebrnimi Hrvati na olimpijskih igrah v Barceloni in pred Srbi, večkratnimi evropskimi, svetovnimi in olimpijskimi podprvaki.

Če Zdovcu to uspe, si zasluži, da ga navijači kandidirajo za predsednika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.