Jutri grozi spletni in medijski kaos

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Nocoj vse pomembne dokumente shranite na USB ključek, ker jih jutri morda ne bo več na vašem računalniku," svetuje astrologinja Jessica Adams.
Oglej si celoten članek

Adamsova pravi, da bo jutri, 12. 12. 2012, prišlo do stresne postavitve Merkurja (planet, ki vlada komunikacijam) in Neptuna (planet zablod, puščanja), kar naj bi privedlo do računalniškega in medijskega kaosa.

Kako se bo ta kaos pokazal, Adamsova ne more natančno opisati, kljub temu pa pravi, da se nanj pripravite, sicer vam bo lahko žal. Kaos pa astrologinja ne napoveduje le za jutri, ampak tudi za 21. 12. 2012. "Jupiter bo v dvojčku, kar bo spet pripeljalo do motenj na spletu. Na ta dan je tudi hekerska skupina Anonymous najavila nove napade," je povedala Adamsova.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:44 12. December 2012.

    Politični horoskop kaže da bomo vsi najebali!

  • mph
    21:35 11. December 2012.

    Nič v primerjavi s kaosom, ki ga imajo nekateri v glavah. Ne bom pa resnično nikoli razumel, kako so lahko …

  • 20:29 11. December 2012.

    Sem mislil, da se Žurnal nikoli ne bo spustil na tak nivo.<br /><br />Očitno sem se motil.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.