Jutri Hrvatom prižgemo zeleno luč

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
V slovenskem parlamentu jutri ratifikacija hrvaške pristopne z Evropsko unijo. Na sejo pride tudi hrvaška znanja ministrica Pusićeva.
Oglej si celoten članek

Jutri ob 10. uri bodo poslanci obravnavali predlog ratifikacije pogodbe o pridružitvi naše južne sosede Evropski uniji.  Da bo predlog sprejet, morata zanj glasovati dve tretjini poslancev.

Na povabilo slovenskega zunanjega ministra Karla Erjavca bo sejo v državnem zboru spremljala tudi njegova hrvaška kolegica Vesna Pusić, je zunanje ministrstvo sporočilo preko Twitterja.

Na kosilo k predsedniku

Ob ratifikaciji sprejem Pusićeve in hrvaškega premierja Zorana Milanovića pripravlja predsednik države Borut Pahor. Sledilo bo slavnostno kosilo v Vili Podrožnik, ki se ga bosta udeležila tudi premierka Alenka Bratušek in Erjavec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:56 1. April 2013.

    ti si sigurno solatar ali od Podobnika

  • 15:18 1. April 2013.

    A res ? Zakaj že ? Morda zaradi tegale dogodka? Ko pa odgovoriš na takšne provokacije in nesramnost ti pa …

  • 15:17 1. April 2013.

    ti si že bil, kaj če Alenka povabi še evo irgl

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.