Kaj bo še ta mesec predstavil Apple?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kot kaže, lahko novosti iz družbe Apple pričakujemo še ta mesec. Vseeno naj ne bi šlo za novi iPad ali kakšno podobno veliko novost.
Oglej si celoten članek

Ta mesec bo podjetje Apple v New Yorku organiziralo dogodek za medije, kar pomeni, da bodo predstavili katero od novosti. Viri, na katere se sklicujejo pri AllThingsD, sicer opozarjajo, da ne bo šlo za kaj tako velikega kot iPad 3 ali Applov TV. Tako pomembnih novosti naj ne bi predstavljali v New Yorku, ampak v Kaliforniji, kjer ima podjetje sedež.

Po nekaterih podatkih naj bi podjetje predstavilo nove modele tabličnega računalnika iPad – veliko se govori predvsem o manjši, sedempalčni različici. Namige so sicer neuradno že zavrnili.

Za zdaj se tako zdijo najbolj verjetne govorice, da bo Apple predstavil novosti s področja e-knjig in e-založništva. Glede na to, da je Amazon, ki sicer kraljuje na tem področju, nedavno vstopil na trg tabličnih računalnikov in čez noč postal Applov največji konkurent na tem področju, bi bilo takšen odziv pričakovati.

Apple je oktobra lani predstavil iPhone 4S, a je predstavitev razočarala, saj je večina pričakovala novi iPhone pete generacije. Podjetje o novostih do uradne predstavitve molči, tako da se je mogoče zanašati le na govorice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.