Slovenija
1 ogledov

Kaj bo še ta mesec predstavil Apple?

Šef podjetja Apple Tim Cook. Reuters
Kot kaže, lahko novosti iz družbe Apple pričakujemo še ta mesec. Vseeno naj ne bi šlo za novi iPad ali kakšno podobno veliko novost.

Ta mesec bo podjetje Apple v New Yorku organiziralo dogodek za medije, kar pomeni, da bodo predstavili katero od novosti. Viri, na katere se sklicujejo pri AllThingsD, sicer opozarjajo, da ne bo šlo za kaj tako velikega kot iPad 3 ali Applov TV. Tako pomembnih novosti naj ne bi predstavljali v New Yorku, ampak v Kaliforniji, kjer ima podjetje sedež.

Po nekaterih podatkih naj bi podjetje predstavilo nove modele tabličnega računalnika iPad – veliko se govori predvsem o manjši, sedempalčni različici. Namige so sicer neuradno že zavrnili.

Za zdaj se tako zdijo najbolj verjetne govorice, da bo Apple predstavil novosti s področja e-knjig in e-založništva. Glede na to, da je Amazon, ki sicer kraljuje na tem področju, nedavno vstopil na trg tabličnih računalnikov in čez noč postal Applov največji konkurent na tem področju, bi bilo takšen odziv pričakovati.

Apple je oktobra lani predstavil iPhone 4S, a je predstavitev razočarala, saj je večina pričakovala novi iPhone pete generacije. Podjetje o novostih do uradne predstavitve molči, tako da se je mogoče zanašati le na govorice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.