Kaj takšnega! S ceste zdrsnili tudi dve plužni vozili!

Foto: Gasilska brigada Maribor Prevrnjeno plužno vozilo Foto: Gasilska brigada Maribor Prevrnjeno plužno vozilo Foto: Gasilska brigada Maribor Prevrnjeno plužno vozilo Foto: Gasilska brigada Maribor Prevrnjeno plužno vozilo
S štajerskega konca medtem prihajajo vesti o tako hudih težavah dveh plužnih vozil, da sta obe zdrsnili s ceste.
Oglej si celoten članek

Fotografije so posneli člani Gasilske brigade Maribor; po njihovih podatkih se je prvo vozilo prevrnilo okrog 7.30 zjutraj v občini Hoče - Slivnica, na odseku ceste v bližini naselja Slivniško Pohorje. Na istem odseku ceste se je malo zatem prevrnilo še drugo. 

Do zdrsa je prišlo, ker se je plužno vozilo umikalo nasproti vozečemu osebnemu vozilu in se zato prevrnilo v globlji obcestni jarek. K sreči je nastala le materialna škoda, voznik je sam nepoškodovan splezal iz vozila.

Tovorno plužno vozilo so po nesreči iz jarka dvignili s 43-tonskim dvigalom, poškodbe niso tako hude, da z njim ne bi mogli opravljati nadalnjih del. 

Zjutraj je na omenjenem odseku ceste prišlo še do nekaj drugih zdrsov vozil, pri čemer je nastala le materialna škoda. 

Previdno, ponekod še vedno sneži!

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste ponekod po Sloveniji še sneži. Na cestah so plužne in posipne skupine, promet poteka počasneje. Zaradi popoldanske prometne konice je promet povečan na mestnih obvoznicah in cestah, ki vodijo iz mestnih središč. 

Zaradi popoldanske prometne konice je promet povečan na mestnih obvoznicah in cestah, ki vodijo iz mestnih središč. Na severni ljubljanski obvoznici med Šiško in Zadobrovo proti Štajerski. Na dolenjski avtocesti med Malencami in Šmarjem Sapom proti Novemu mestu.

Zimske razmere Vreme: Tako mrzlo bo v prihodnjih dneh skrajno nevarno Neverjetno: na zasneženi avtocesti ustavila avtomobil in ...

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:53 19. Januar 2023.

    Upravljaci teh strojev, naredijo več škode,kot koristi, pri pluženju uničujejo robnike, v Dravljah in Kosezah jih prav pulijo iz pločnikov, …

  • 20:13 19. Januar 2023.

    Kaj imajo letne gume tile plugatorji ?

  • 18:53 19. Januar 2023.

    Nekdo se zajebava. Plug na povsem neprimernem vozilu za take terene.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.