Kaj vse si privoščijo vozniki na slovenskih cestah

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Voznika, ki se je želel izogniti koloni, tako da je zapeljal čez travo, je ujela policija.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo objavili videoposnetek vožnje v nasprotno smer na ljubljanski zahodni obvoznici, ki ga je na socialnih omrežjih delila Družba za avtoceste. Neučakani vozniki so se koloni, ki je nastala zaradi nesreče, izognili tako, a so zapeljali v napašni smeri po priključku Podutik. Pri tem so ovirali tudi gasilce, ki so šli na kraj nesreče. 

Veliko tveganje Neverjetno, kaj so ujele kamere

Neučakanega voznika pa so v kamere ujeli tudi kranjski policisti in posnetek objavili na svojem Facebook profilu. Voznik se je koloni, ki je nastala pred njim, izognil tako, da je zapeljal čez travnik, a so ga, preden je prišel do izvoza iz avtoceste, ustavili policisti. 

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:27 23. Avgust 2018.

    Realna slika je pa npr.: bil sem tik za težko nesrečo v Tepanju, kjer je med drugim prišlo do razsipa …

  • 11:32 22. Avgust 2018.

    Prašič je bil ves srečen, ko je ulovil nekoga, ki se mu je pač mudilo! A.C.A.B.

  • 11:11 22. Avgust 2018.

    Mi smo sami sebi teroristi. Pobijamo na cesti z alkoholom, nervozo, objesnostjo, samomorilnostjo. Tak narod ne rabi zunanjih teroristov. Malo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.