Slovenija > Črna kronika
3106 ogledov

Kaj vse si privoščijo vozniki na slovenskih cestah

Vožnja čez travnik PU Kranj
Voznika, ki se je želel izogniti koloni, tako da je zapeljal čez travo, je ujela policija.

Včeraj smo objavili videoposnetek vožnje v nasprotno smer na ljubljanski zahodni obvoznici, ki ga je na socialnih omrežjih delila Družba za avtoceste. Neučakani vozniki so se koloni, ki je nastala zaradi nesreče, izognili tako, a so zapeljali v napašni smeri po priključku Podutik. Pri tem so ovirali tudi gasilce, ki so šli na kraj nesreče. 

Avtocesta in gneča Veliko tveganje Avto Neverjetno, kaj so ujele kamere

Neučakanega voznika pa so v kamere ujeli tudi kranjski policisti in posnetek objavili na svojem Facebook profilu. Voznik se je koloni, ki je nastala pred njim, izognil tako, da je zapeljal čez travnik, a so ga, preden je prišel do izvoza iz avtoceste, ustavili policisti. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
 • chicar 09:27 23.avgust 2018.

  Realna slika je pa npr.: bil sem tik za težko nesrečo v Tepanju, kjer je med drugim prišlo do razsipa - namesto da bi naši veleumni pametnjakoviči odstranili plot, naredili dvosmerni promet, ki so ga lahko upočasnili že pri prvem ...prikaži več predoru in usmerili izmenični promet, smo čakali od 15.30 do 21 ure, preden smo se morali na lastnem pasu obračat in vozit v nasprotno smer nazaj - nebuloza in nesposobnost delovanja organov na vseh področjih razen zdravstvenem.

 • Avatar AtaAufbiks
  AtaAufbiks 11:32 22.avgust 2018.

  Prašič je bil ves srečen, ko je ulovil nekoga, ki se mu je pač mudilo! A.C.A.B.

 • jakec1575 11:11 22.avgust 2018.

  Mi smo sami sebi teroristi. Pobijamo na cesti z alkoholom, nervozo, objesnostjo, samomorilnostjo. Tak narod ne rabi zunanjih teroristov. Malo vec mirnosti, ljubezni, potrpežljivosti, razumevanja in nam bo vsem bolj lepo.