Kako bo pa prihodnji teden?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Deževni konec tedna. Arso izdal opozorilo. Kaj pa prihodnji teden?
Oglej si celoten članek

"Danes bo oblačno s pogostimi padavinami, tudi nevihtami z močnejšimi nalivi. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 16, na Primorskem do 20 stopinj Celzija," na svoji spletni strani navajajo vremenoslovci z Arsa.

Izdali so opozorilo, da ob koncu tedna pričakujejo obilno deževje. Predvsem v osrednji, južni in vzhodni Sloveniji bodo vodotoki naraščali, možna bodo razlivanja posameznih rek.

Jutri bo, nadaljujejo vremenoslovci, sprva oblačno in deževno s krajevnimi nevihtami. Popoldne bo dež v večjem delu Slovenije ponehal, delno se bo zjasnilo. Prehodno bo zapihal veter zahodnih smeri. Jutranje temperature bodo od 8 do 13, ob morju 16, najvišje dnevne od 14 do 18, na Primorskem do 21 stopinj Celzija.

V ponedeljek bodo padavine od zahoda spet zajele večji del države in v torek do večera povsod ponehale. V torek bo na Primorskem zapihala burja.

5- do 10-dnevna napoved

V torek bodo naši kraji še pod vplivom višinskih jugozahodnih vetrov, od srede naprej pa se bo smer vetra v višinah obrnila na severno do severozahodno.

"V torek bo dopoldne deževno, a bo dež popoldne ponehal. Od srede do nedelje kaže na večinoma suho vreme. Jutra bodo sveža, dnevne temperature pa tudi večinoma pod 20 stopinjami," napoved sklenejo na Arsu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:24 16. September 2017.

    Še za eno uro naprej ne morejo za sigurno napovedati vremena kakšno bo.Vedno je tisto vreme bo,če bo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.