Kako bo ta teden z nevihtami in neurji?

Foto: EPA
Foto: EPA
Potem ko so bile danes zjutraj temperature po državi tudi okrog 10 stopinj Celzija, se bo čez dan ogrelo na 29 stopinj. Vremenoslovci spet napovedujejo vroče dni.
Oglej si celoten članek

Danes in tudi jutri bo pretežno jasno. Tudi jutri bo jutro sveže; temperature se bodo gibale od 9 do 14 stopinj Celzija, ob morju 16, čez dan se bo ogrelo do 32 stopinj Celzija.

"V sredo in četrtek bo sončno in vroče. V popoldanskem času ni povsem izključena možnost kakšne nevihte," napovedujejo na Arsu.

V 5- do 10-dnevni napovedi vremenoslovci navajajo, da bo nad južno polovico Evrope ob koncu tedna vztrajalo šibko območje visokega zračnega tlaka, k nam bo od zahoda dotekal zelo topel in spet nekoliko bolj nestabilen zrak.

"Sončno in poletno vroče bo. Proti koncu tedna se bo povečala možnost krajevnih neviht. Več padavin in osvežitev lahko predvidoma pričakujemo v začetku prihodnjega tedna, najverjetneje v torek, 25. julija," sklenejo na Arsu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.