Slovenija
13206 ogledov

Kako bo ta teden z nevihtami in neurji?

Strela človek EPA
Potem ko so bile danes zjutraj temperature po državi tudi okrog 10 stopinj Celzija, se bo čez dan ogrelo na 29 stopinj. Vremenoslovci spet napovedujejo vroče dni.

Danes in tudi jutri bo pretežno jasno. Tudi jutri bo jutro sveže; temperature se bodo gibale od 9 do 14 stopinj Celzija, ob morju 16, čez dan se bo ogrelo do 32 stopinj Celzija.

"V sredo in četrtek bo sončno in vroče. V popoldanskem času ni povsem izključena možnost kakšne nevihte," napovedujejo na Arsu.

V 5- do 10-dnevni napovedi vremenoslovci navajajo, da bo nad južno polovico Evrope ob koncu tedna vztrajalo šibko območje visokega zračnega tlaka, k nam bo od zahoda dotekal zelo topel in spet nekoliko bolj nestabilen zrak.

"Sončno in poletno vroče bo. Proti koncu tedna se bo povečala možnost krajevnih neviht. Več padavin in osvežitev lahko predvidoma pričakujemo v začetku prihodnjega tedna, najverjetneje v torek, 25. julija," sklenejo na Arsu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.