Kako je Mate glasoval o Jakliču

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Glasovanje. Nenavaden zaplet na seji sveta zavoda Lekarna Ljubljana. Dakićeva trdi eno, Mate drugo.
Oglej si celoten članek

Nihče ni bil proti Marku Jakliču. Tako piše v zapisniku seje sveta zavoda Lekarna Ljubljana (LL), na kateri so izbirali direktorja LL. Natančneje, piše takole: za sprejetje sklepa o imenovanju Jakliča je glasovalo sedem od osmih članov sveta, nihče ni bil proti.

Matejeva zgodba

Se je torej član sveta Dragutin Mate, SDS, glasovanja vzdržal? Mate pravi, da ni tako. Po njegovi razlagi na seji niso glasovali z dvigom rok, ampak je vsak član sveta pojasnil svoje stališče. "Nedvoumno in jasno sem povedal, da Jakliča ne podpiram," pravi Mate. Po njegovih besedah zapisnik ni potrjen in ga na naslednji seji sveta ne bo podprl. Mate dodaja, da je na seji kadrovske komisije, ki je bila pozneje kot seja lekarniškega sveta, glasoval proti Jakliču. "Tam smo glasovali na običajen način," še pravi Mate.

Zgodba Dakićeve

Drugače pa pravi Jadranka Dakić, ki je sejo sveta vodila. Po njenih besedah so najprej glasovali o tem, kdo je za Jakliča, potem pa o tem, kdo je proti, in nihče ni bil proti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:19 18. Januar 2012.

    Bravo; Trsten!!!

  • 14:30 18. Januar 2012.

    Kje so moralna načela takoimenovanih naših predstavnikov? kje so socialno čuteči izbranci Zokija? Enostavno ne vedo kaj to pomeni???? Očitno …

  • 14:16 18. Januar 2012.

    tralala, s to razliko da si ti za leve lopove. Ljubši so ti ker imaš direkten dostop do trenirkarjev in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.