Kako opraviti z vladnimi "podganami"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Med današnjo stavko je zaokrožilo pismo, po vsebini katerega sodeč so za avtorja vsi v vladi in državnem zboru "podgane" in "voluharji", ki jih je treba s pomočjo policistov uničiti.
Oglej si celoten članek

Med stavkajočimi smo naleteli na ročno in z velikimi črkami napisano pismo, v katerem je predlog, da bi vse vladnike in poslance zaprli v poslopje državnega zbora, ga zastražili z močno oboroženimi policijskimi enotami, nato pa vanj vrgli solzivec. Vse "podgane" in "voluharje" bi nato pokosili z rafali, ranjence pa še z milostnim strelom.

Neokusni predlog se sicer precej razlikuje od današnjih demonstracij, ki so v sklopu stavke javnega sektorja potekale po državi. Čeprav so bile zelo glasne, pa so se udeleženci razšli brez agresivnih dejanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:39 18. April 2012.

    Mislim, da je podgane boljše uničevati s strupom, voluharje pa zadaviti s pastjo. Opisani načini so prehrupni. Je pa učinkovito …

  • 19:04 18. April 2012.

    kaj kazensko preganjati?? Policiste??

  • 19:03 18. April 2012.

    ta pa ima vsega za dosti!! kmalu scenarij grčije ali bojim se še huje...Če policija nezna narediti red si bojo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.