Slovenija
29 ogledov

Kako opraviti z vladnimi "podganami"

pismo Žurnal24 main
Med današnjo stavko je zaokrožilo pismo, po vsebini katerega sodeč so za avtorja vsi v vladi in državnem zboru "podgane" in "voluharji", ki jih je treba s pomočjo policistov uničiti.

Med stavkajočimi smo naleteli na ročno in z velikimi črkami napisano pismo, v katerem je predlog, da bi vse vladnike in poslance zaprli v poslopje državnega zbora, ga zastražili z močno oboroženimi policijskimi enotami, nato pa vanj vrgli solzivec. Vse "podgane" in "voluharje" bi nato pokosili z rafali, ranjence pa še z milostnim strelom.

Neokusni predlog se sicer precej razlikuje od današnjih demonstracij, ki so v sklopu stavke javnega sektorja potekale po državi. Čeprav so bile zelo glasne, pa so se udeleženci razšli brez agresivnih dejanj.

Komentarjev 6
  • Fertel 19:39 18.april 2012.

    Mislim, da je podgane boljše uničevati s strupom, voluharje pa zadaviti s pastjo. Opisani načini so prehrupni. Je pa učinkovito odstranjevanje podgan in voluharjev vedno pametno, kajti če se jih ne lotiš pravi čas, ti lahko vse uničijo in propadeš.

  • privat 19:04 18.april 2012.

    kaj kazensko preganjati?? Policiste??

  • privat 19:03 18.april 2012.

    ta pa ima vsega za dosti!! kmalu scenarij grčije ali bojim se še huje...Če policija nezna narediti red si bojo taki pravico vzeli v svoje roke..Vsekakor podpiram idejo odgovornosti naših politikov..