Kakšen nateg na Facebooku!

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Novomeški policisti preiskujejo goljufijo.
Oglej si celoten članek

Oškodovanec je novomeško policijo obvestil, da se je na družbenem omrežju Facebook odzval na oglas neznanca. Ta  naj bi mu predlagal, da bi po ugodni ceni skupaj odkupila zlato, ki naj bi bilo last podjetij iz tujine, ki so šla v stečaj. Neznanec naj bi že našel kupca iz tujine, ki bi zlato takoj odkupil po enkrat višji ceni.

Na dogovorjenem  mestu sta se srečala in oškodovanec mu je izročil denar. Z odkupovalcem naj bi se kasneje srečala na drugem mestu, vendar neznanec tja ni prišel, prav tako pa se ni več odzival na klice oškodovanca.

Tragično Pobegnil policistom, našli so ga mrtvega

Policisti  so v okviru preiskave na območju Črnomlja izsledili osumljena goljufa in ju pridržali. Ovadili ju bodo  zaradi kaznivega dejanja goljufije, so zapisali v dnevnem sporočilu.

"Občanom svetujemo, naj bodo previdni in ne nasedajo prevarantom, ki pri sklepanju različnih poslov obljubljajo nerealne in visoke zaslužke. Denarja naj v nobenem primeru ne izročajo neznancem, o sumljivih okoliščinah pa takoj obvestijo policijo," sklenejo novomeški policisti.

Nujno! To SMS sporočilo takoj izbrišite

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 06:08 14. Februar 2018.

    Tako lahko nategneš samo požrešneža.Če hočeš hitro zaslužiti plačaš svojo požrešnost.

  • 01:26 13. Februar 2018.

    Največji nateg je sam Facebook.

  • 18:36 12. Februar 2018.

    Takšne butlje je pač treba lupiti!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.