Kakšno bo vreme za vikend?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Vikend ne bo tako lep, kot so bili zadnji dnevi, a padavin ne bo veliko. Predvsem v vzhodni Sloveniji bo v soboto občasno rahlo deževalo.
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci za petek napovedujejo pretežno jasno vreme. "Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju okoli 6 stopinj Celzija," pravijo pri Agenciji za okolje. "Sredi dneva in popoldne bo pihal jugozahodni veter, nekaj oblačnosti bo nastalo v hribih severne Primorske. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 21 stopinj Celzija."

V noči na soboto se bo pooblačilo, v soboto zjutraj in dopoldne bo predvsem v vzhodni polovici Slovenije občasno rahlo deževalo. "V soboto popoldne bo pretežno oblačno in povečini brez padavin," napovedujejo pri Arso. "Zapihal bo jugozahodni veter." V nedeljo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo.

Več padavin od torka dalje

V ponedeljek bo delno jasno in toplo. Od torka dalje se bo verjetnost za padavine sicer povečala, največja bo v sredo in soboto. Ostalo bo razmeroma toplo.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.