Slovenija
51 ogledov

Kakšno bo vreme za vikend?

Zvončki Profimedias
Vikend ne bo tako lep, kot so bili zadnji dnevi, a padavin ne bo veliko. Predvsem v vzhodni Sloveniji bo v soboto občasno rahlo deževalo.

Vremenoslovci za petek napovedujejo pretežno jasno vreme. "Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju okoli 6 stopinj Celzija," pravijo pri Agenciji za okolje. "Sredi dneva in popoldne bo pihal jugozahodni veter, nekaj oblačnosti bo nastalo v hribih severne Primorske. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 21 stopinj Celzija."

V noči na soboto se bo pooblačilo, v soboto zjutraj in dopoldne bo predvsem v vzhodni polovici Slovenije občasno rahlo deževalo. "V soboto popoldne bo pretežno oblačno in povečini brez padavin," napovedujejo pri Arso. "Zapihal bo jugozahodni veter." V nedeljo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo.

Več padavin od torka dalje

V ponedeljek bo delno jasno in toplo. Od torka dalje se bo verjetnost za padavine sicer povečala, največja bo v sredo in soboto. Ostalo bo razmeroma toplo.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.