Kalvarija voznikov na primorski avtocesti: Več nesreč, velikanski zastoj

Foto: Bralec Anže Zastoji primorska avtocesta Foto: Bralec Anže Zastoji primorska avtocesta
Na primorski avtocesti proti Ljubljani se je zgodilo več prometnih nesreč, po trenutnih podatkih policije so vse minile brez hujših posledic. Je pa oviran promet na več odsekih med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani. Nastal je daljši zastoj.
Oglej si celoten članek

Kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, so bili obveščeni o treh prometnih nesrečah, v nobeni pa se po trenutnih podatkih udeleženci niso huje poškodovali.

Zaradi nesreč pa je nastal zastoj, ki sega preko priključka Unec, potovalni čas pa se podaljša približno za eno uro. Za osebna vozila je možen obvoz po regionalni cesti Unec-Logatec-Vrhnika, kjer pa tudi že nastajajo zastoji, ali Unec-Rakitna-Podpeč-Brezovica.

Poleg tega je po podatkih prometnoinformacijskega centra zastoj na štajerski avtocesti pred cestninsko postajo Tepanje proti Mariboru ter na cestah Lesce-Bled in Izola-Portorož.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Jelšane, Obrežje in Gruškovje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.