Slovenija
3183 ogledov

Kalvarija voznikov na primorski avtocesti: Več nesreč, velikanski zastoj

Zastoji primorska avtocesta
1/2
Bralec Anže
Na primorski avtocesti proti Ljubljani se je zgodilo več prometnih nesreč, po trenutnih podatkih policije so vse minile brez hujših posledic. Je pa oviran promet na več odsekih med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani. Nastal je daljši zastoj.

Kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, so bili obveščeni o treh prometnih nesrečah, v nobeni pa se po trenutnih podatkih udeleženci niso huje poškodovali.

Zaradi nesreč pa je nastal zastoj, ki sega preko priključka Unec, potovalni čas pa se podaljša približno za eno uro. Za osebna vozila je možen obvoz po regionalni cesti Unec-Logatec-Vrhnika, kjer pa tudi že nastajajo zastoji, ali Unec-Rakitna-Podpeč-Brezovica.

Poleg tega je po podatkih prometnoinformacijskega centra zastoj na štajerski avtocesti pred cestninsko postajo Tepanje proti Mariboru ter na cestah Lesce-Bled in Izola-Portorož.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Jelšane, Obrežje in Gruškovje.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.