Kam z neuporabnimi darili?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ste med prazniki prejeli kakšno bizarno, hecno ali neuporabno darilo? Ena izmed možnosti je, da ga zamenjate na bazarju Bizar.
Oglej si celoten članek

Sodeč po raziskavi podjetja Paypal, ki se ukvarja z načinom plačevanja, naj bi kar 40 odstotkov ljudi prejelo darilo ali dve, ki jim nista bili všeč. Okoli 32 odstotkov izmed 1200 anketirancev na Poljskem, Češkem in Madžarskem je povedalo, da se z darili, ki jim niso všeč pač sprijaznijo. Približno četrtina jih podari naprej, 11 odstotkov jih vrže v klet in na njih pozabi, kar 26 odstotkov pa naj bi prejeta darila že prodalo na spletu. 

No, ena izmed možnosti, ki se vam ponuja ta konec tedna je tudi zamenjava neposrečenih daril s posrečenim imenom Bizar. V soboto, 17. januarja, bo tako v ljubljanski Stari Elektrarni med 11. in 13. uro mogoče zamenjati darila. "Bizarna, hecna, podvojena, neželena, nepotrebovana darila bodo bržkone našla mesto na pragu in v srcu nekoga drugega," pravijo organizatorji, da pa bo Bizar vsem še večje veselje, predlagajo, da ponujeno darilo opremite z njegovo zgodbo v enem ali dveh stavkih.

Darila se bodo menjala po načelu eno prineseš, eno odneseš. Vstop je brezplačen, menjave potekajo brez posrednega sredstva – denarja, darila pa naj ne bodo ovita.

Ste prejeli kakšno res neuporabno darilo? Pošljite nam fotografijo. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.