Slovenija
40 ogledov

Kam z neuporabnimi darili?

Božiček Žurnal24 main
Ste med prazniki prejeli kakšno bizarno, hecno ali neuporabno darilo? Ena izmed možnosti je, da ga zamenjate na bazarju Bizar.

Sodeč po raziskavi podjetja Paypal, ki se ukvarja z načinom plačevanja, naj bi kar 40 odstotkov ljudi prejelo darilo ali dve, ki jim nista bili všeč. Okoli 32 odstotkov izmed 1200 anketirancev na Poljskem, Češkem in Madžarskem je povedalo, da se z darili, ki jim niso všeč pač sprijaznijo. Približno četrtina jih podari naprej, 11 odstotkov jih vrže v klet in na njih pozabi, kar 26 odstotkov pa naj bi prejeta darila že prodalo na spletu. 

No, ena izmed možnosti, ki se vam ponuja ta konec tedna je tudi zamenjava neposrečenih daril s posrečenim imenom Bizar. V soboto, 17. januarja, bo tako v ljubljanski Stari Elektrarni med 11. in 13. uro mogoče zamenjati darila. "Bizarna, hecna, podvojena, neželena, nepotrebovana darila bodo bržkone našla mesto na pragu in v srcu nekoga drugega," pravijo organizatorji, da pa bo Bizar vsem še večje veselje, predlagajo, da ponujeno darilo opremite z njegovo zgodbo v enem ali dveh stavkih.

Darila se bodo menjala po načelu eno prineseš, eno odneseš. Vstop je brezplačen, menjave potekajo brez posrednega sredstva – denarja, darila pa naj ne bodo ovita.

Ste prejeli kakšno res neuporabno darilo? Pošljite nam fotografijo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.