Kastelic pridobiva politične stranke

Foto: Žurnal24 S štirimi mandati bo SDS druga najmočnejša stranka v trebanjskem občinskem svetu
Lokalne volitve. NSi in SDS pred drugim krogom podprli Alojzija Kastelica. SLS in SD neopredeljeni.
Oglej si celoten članek

V občinskih odborih SDS in NSi so se odločili, da v drugem krogu županskih volitev podprejo zdajšnjega župana Alojzija Kastelica. “S svojim delom je dokazal, da zna prisluhniti ljudem in njihovim potrebam,” je pojasnil Marjan Peter Pavlin, predsednik trebanjske NSi. “Odločitvi je botrovala sorodnost določenih programskih izhodišč in s tem možnost uresničitve našega programa,” pa so sporočili iz trebanjske SDS, ki je ponudbo za sodelovanje dobila sicer tudi od Drotove kandidatke Špele Smuk.

Glasujejo naj po svoje
V trebanjski SLS so se odločili, da ne bodo podprli nobenega kandidata, čeprav so ponudbo za sodelovanje dobili z obeh strani. “Volilce pozivamo, naj se sami odločijo, kateremu kandidatu bodo zaupali svoj glas,” je dejal predsednik odbora 
Jože Korbar.

Ponudbe pa še niso dobili v občinskem odboru SD, zato za zdaj ne bodo podprli nobenega kandidata, je povedal predsednik odbora Nace Sila. “Volilce bomo verjetno pozvali, naj volijo po svoji vesti,” je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.