Kateri od njiju je do smrti zbil kolesarko?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti so ponoči izsledili pobegla voznika in sovoznika, ki sta včeraj okoli 20. ure v Železnikih povozila kolesarko. Ta je zaradi posledic nesreče umrla. Policija še ugotavlja resničnost njunih navedb.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz Policijske uprave Kranj, so policisti z intenzivnim zbiranjem obvestil ter s pomočjo dokazov, najdenih pri ogledu kraja nesreče, ugotovili, da sta bila v vozilu renault megane srebrne barve 32- in 35-letni moški, oba iz okolice Železnikov.

Policisti so ju našli okoli 1.45 na domu 32-letnika. V razgovoru je sicer 32-letnik priznal, da je vozil on, vendar so policisti zaradi možnosti, da bi bil lahko v času nesreče za volanom 35-letnik, zasegli oblačila obeh. Preko mikrosledov v avtomobilu bodo zdaj ugotavljali, kdo je resnično vozil avtomobil v času nesreče. Obema so tudi odredili strokovni pregled na vsebnost alkohola v telesu.

Policisti so oba pridržali in bodo po zbranih obvestilih in vseh dokazih zoper povzročitelja podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Kolesarka je sinoči vozila v smeri Železnikov, v nekem trenutku pa je za njo pripeljal avtomobil in trčil vanjo. Triinpetdesetletna kolesarka je nato med prevozom v bolnišnico zaradi poškodb umrla, moška pa sta z avtomobilom pobegnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:59 27. Avgust 2012.

    Avtomobil pa je pobegnil????

  • 10:04 27. Avgust 2012.

    Obsoditi jih in zagotoviti trajni odvzem vozniščega dovoljenja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.