Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Kateri od njiju je do smrti zbil kolesarko?

Nesreča kolesarja Shutterstock
Policisti so ponoči izsledili pobegla voznika in sovoznika, ki sta včeraj okoli 20. ure v Železnikih povozila kolesarko. Ta je zaradi posledic nesreče umrla. Policija še ugotavlja resničnost njunih navedb.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Kranj, so policisti z intenzivnim zbiranjem obvestil ter s pomočjo dokazov, najdenih pri ogledu kraja nesreče, ugotovili, da sta bila v vozilu renault megane srebrne barve 32- in 35-letni moški, oba iz okolice Železnikov.

Policisti so ju našli okoli 1.45 na domu 32-letnika. V razgovoru je sicer 32-letnik priznal, da je vozil on, vendar so policisti zaradi možnosti, da bi bil lahko v času nesreče za volanom 35-letnik, zasegli oblačila obeh. Preko mikrosledov v avtomobilu bodo zdaj ugotavljali, kdo je resnično vozil avtomobil v času nesreče. Obema so tudi odredili strokovni pregled na vsebnost alkohola v telesu.

Policisti so oba pridržali in bodo po zbranih obvestilih in vseh dokazih zoper povzročitelja podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Kolesarka je sinoči vozila v smeri Železnikov, v nekem trenutku pa je za njo pripeljal avtomobil in trčil vanjo. Triinpetdesetletna kolesarka je nato med prevozom v bolnišnico zaradi poškodb umrla, moška pa sta z avtomobilom pobegnila.

Komentarjev 2
  • Danilo Volčina 11:59 27.avgust 2012.

    Avtomobil pa je pobegnil????

  • dragec 10:04 27.avgust 2012.

    Obsoditi jih in zagotoviti trajni odvzem vozniščega dovoljenja.