Kdo je najvplivnejši?

Foto: Žurnal24 Miro Senica, Katarina Kresal
Kateri od slovenskih pravnikov je po vašem mnenju najbolj zaznamoval slovenski družbeno-politični prostor? Na osrednjem slovenskem pravnem portalu IUS-INFO lahko izbirate med 10 finalisti.
Oglej si celoten članek

Aleš Zalar, Damijan Gregorc, Danilo Türk, Franci Matoz, Ivan Marovt, Jan Zobec, Katarina Kresal, Lucija Šikovec Ušaj, Marko Pavliha, Martin Jančar, Miro Cerar, Miro Senica, Nada Kumar, Nataša Pirc Musar, Rajko Pirnat, Nina Plavšak, Nina Zidar Klemenčič, Rajko Knez, Šime Ivanjko in Vlasta Nussdorfer so imena, med katerimi lahko na portalu IUS-INFO izberete 10 najvplivnejših pravnikov 2010.

Glasove je možno oddati do 24. novembra, zaključni izbor z okroglo mizo pa bo 9. decembra. Vsak glasovalec lahko dopiše tudi vprašanje za posameznega kandidata. Na okrogli mizi bodo najvplivnejši pravniki razpravljali o aktualnih temah, slovenskem političnem, gospodarskem in družbenem okolju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.