Kdo je umrl v dekanskem predoru?

Foto: Žurnal24 požar, dekani, nesreča Foto: Žurnal24 požar, dekani, nesreča Foto: Žurnal24 požar, dekani, nesreča
Policija še vedno ni ugotovila spola in identitete osebe, ki je zgodaj davi umrla v predoru Dekani na avtocesti Kozina–Koper. Sum na samomor.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila nekaj minut po polnoči. Kot navajajo policisti, je avtomobil vrste fiat punto pri trku ob steno v odstavni niši zagorel. Gasilci so požar pogasili in iz ostankov s tehničnim posegom izvlekli mrtveca.

Vendar je truplo zgorelo v celoti, tako da sta spol in identiteta voznika še vedno neznanka. Odrejena je bila sanitarna obdukcija, okoliščine prometne nesreče pa policisti še preiskujejo. Neuradno obstaja sum na samomor, na kar nakazujejo tudi fotografije, sodeč po katerih je avtomobil v steno treščil z veliko hitrostjo.

Promet po avtocesti je bil zaradi nesreče popolnoma zaprt do 1.20, ko so odprli cev proti Ljubljani. Cev proti Kopru je bila zaprta do okoli pol štirih zjutraj.

Spomnimo, skoraj identična nesreča se je zgodila v predoru Kastelec konec junija. Voznik je takrat z visoko hitrostjo trčil v odstavno nišo. Preiskava je ugotovila, da je šlo za samomor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.