Slovenija > Črna kronika
38 ogledov

Kdo je umrl v dekanskem predoru?

požar, dekani, nesreča
1/3
Žurnal24 main
Policija še vedno ni ugotovila spola in identitete osebe, ki je zgodaj davi umrla v predoru Dekani na avtocesti Kozina–Koper. Sum na samomor.

Nesreča se je zgodila nekaj minut po polnoči. Kot navajajo policisti, je avtomobil vrste fiat punto pri trku ob steno v odstavni niši zagorel. Gasilci so požar pogasili in iz ostankov s tehničnim posegom izvlekli mrtveca.

Vendar je truplo zgorelo v celoti, tako da sta spol in identiteta voznika še vedno neznanka. Odrejena je bila sanitarna obdukcija, okoliščine prometne nesreče pa policisti še preiskujejo. Neuradno obstaja sum na samomor, na kar nakazujejo tudi fotografije, sodeč po katerih je avtomobil v steno treščil z veliko hitrostjo.

Promet po avtocesti je bil zaradi nesreče popolnoma zaprt do 1.20, ko so odprli cev proti Ljubljani. Cev proti Kopru je bila zaprta do okoli pol štirih zjutraj.

Spomnimo, skoraj identična nesreča se je zgodila v predoru Kastelec konec junija. Voznik je takrat z visoko hitrostjo trčil v odstavno nišo. Preiskava je ugotovila, da je šlo za samomor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.