Kdo ne mara Jožka Čuka?

Foto: Žurnal24 Gradnja male dvorane, ki naj bi bila končana do konca leta, je eden izmed ciljev
Anonimka. Očitke na račun direktorja so v SNG Nova Gorica kategorično zavrnili.
Oglej si celoten članek

“Gledališče ima štiri lastna stanovanja, v katerih živijo stalno zaposleni igralci. Po pogodbi z občinskim stanovanjskim skladom imamo v najemu še dve stanovanji za gostujoče igralce ali režiserje. Ti stanovanji se uporabljata po potrebi, od predstave do predstave,” je pojasnil Borut Bašin, predstavnik za stike z javnostmi v Slovenskem narodnem gledališču (SNG) Nova Gorica.

Foto: Žurnal24 Jo%C5%BEko %C4%8Cuk

Kategorično je zanikal vsebino anonimke, ki je pred dnevi spet oslabila vzdušje okrog novogoriškega gledališča in ki direktorju gledališča Jožku Čuku očita, da živi v enem od stanovanj, namenjenih gostujočim sodelavcem, pri tem pa si zaračunava še potne stroške za vsakodnevno vožnjo iz Ljubljane, kjer ima stalno prebivališče.

Prespi le izjemoma
“Očitki iz anonimke ne držijo. Direktor se po službi vozi nazaj v Ljubljano, res pa izjemoma, po kakšni premieri ali drugi obveznosti, ki se zavleče, prespi v enem od obeh stanovanj, namenjenih gostujočim igralcem. Če stanovanje tedaj ni prosto, odide v hotel,” je dejal Bašin.

Po neuradnih informacijah naj bi anonimka prišla prav iz gledališča; od nekoga, ki ga Čuk na vodilnem mestu očitno moti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.