Kilometrske kolone: Kaos na cestah proti Ljubljani

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Teden se pričenja z zastoji na cestah.
Oglej si celoten članek

Na dolenjski avtocesti v predoru Mali Vrh med Šmarje Sapom in Ljubljano proti Ljubljani je promet oviran na odstavnem pasu, piše na portalu prometno-informacijskega centra.

Promet je med Grosupljem zahod in Cikavo proti Ljubljani. Nastal je 7-kilometrski zastoj od Višnje Gore proti Šmarju Sap, vozniki lahko pričakujejo polurno zamudo.

Zastoji tudi v Zasavju

10-kilometrski zastoj je nastal tudi na relaciji Zagorje - Litija.

Foto: Žurnal24 Promet je prav tako oviran na severni ljubljanski obvoznici v krožišču Tomačevo iz smeri Zadobrove. Zaradi jutranje prometne konice nastajajo zastoji na cestah, ki vodijo v mestna središča ter na mestnih obvoznicah. Še posebej na vpadnicah v Ljubljano.

Okvarjeno vozilo pa ovira promet na počasnem pasu na primorski avtocesti pred Senožečami proti Ljubljani.

Ceste so mokre, svetuje se dodatna previdnost!

dezurni@styria-media.si

Slovenija Arso: meja sneženja bo nizka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.